De huidige keuken vindt zijn oorsprong in de bergen waar vroeger de vrouwen van de boeren bijzondere lokale ingrediënten gebruikten voor hun culinaire hoogstandjes. Menig Chef-kok uit Abruzzo maakt nog steeds gebruik van de basistechnieken van toen.
Het vetpercentage in het vlees zorgt voor de heerlijke sappige smaak.
Alleen met vlees afkomstig uit de Abruzzo is deze smaak gegarandeerd.
Ik haal mijn vlees rechtstreeks bij één van de grootste leveranciers in deze streek, die als één van de weinige producenten een halal certificaat heeft voor het lamsvlees wat ze leveren.
Ik verkoop deze Italiaanse delicatessen vanuit mijn foodtruck, maar verzorg ook catering.
Wilt u dat ik ook op uw festival, partij of ander culinair gebeuren kom staan? Neem dan contact op en ik verras u en uw gasten met onze lekkernijen.
Arrosticini ‘vlees op een stokje’ is een typisch streekgerecht uit Abruzzo.
Een en ander is mogelijk gemaakt door:
Bezoek onze website! |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten